Vardagen på Hven

Vardagen på Hven

365 dagar om året.

Vad vill du berätta om din verksamhet/ förening/liv för Hvenbor

HvenborPosted by Eva Pettersson Sun, February 15, 2015 12:03:59

Här nedan följer ett brev som jag försöker sprida.

Hej

Jag har länge tänkt på en idé men inte riktigt fått kläm på hur jag tänkt….( Som vanligt med mig)

När jag startade min hemsida för flera år sedan så fick den heta Vardagen på Hven, detta var för jag ville skildra hur det är att leva på Hven. Men det har ju blivit mycket gammat och hur de varit. Men jag skulle vilja ändra lite på det…. Och därför kommer min fråga till dig/er (Kommer skicka detta till några stycken)

Jag undrar om du skulle vilja skriva ner de du skulle vilja berätta för andra Hvenbor om dig och din familj eller ditt företag eller din förening vill kanske skriva ihop något att delge oss andra Hvenbor.


Min tanke är att detta mer ska beskriva människan bakom och/eller företaget som ”livside’” mer än marknadsföring…


Det bästa är om du själv vill skriva en text som jag kan publicera på in hemsida www.hveniordochbild.se . Jag tror att många är intresserade av att läsa varför vi startade våra företag, hur vi tänkte och hur vi utvecklar, kanske de går att beskriva hur vi gör våra produkter mm. Det väljer ni själv…


Ni kan även skriva ner lite kort och så kan jag fylla på, i så fall kommer jag skicka de till er för godkännande innan jag publicerar den. Har ni bilder jag får lägga upp är det roligt, jag kan annars gärna komma och fota.


Detta verkar kanske luddigt med det är för var och en kan utforma det hur man vill.


MEN det ska göras i positiv anda och inte klanka ner på någon annan!

Ni får gärna maila till mig om ni är intresserade eva.pettersson@hvenbo.se

Jag hoppas ni vill vara med! Det hade varit jätte roligt J


Ha det gott/ Eva Pettersson, Hven i ord och bild ABJag kommer lägga upp det efterhand de kommer in här på denna sidan. Om nu det finns någon som vill vara med smiley
  • Comments(0)